Dagindeling

's Ochtends vroeg worden de eerste kinderen gebracht; binnen ligt het speelgoed al te wachten op het kleed. We zwaaien eerst de vaders/moeders uit voordat er gespeeld wordt. Soms brengen we nog een kind naar school of peuterspeelzaal. Op de terugweg gaan we langs de winkels of naar de (vrijdag)markt. Onderweg worden de eendjes gevoerd in het park.
Als het regent gaan we gezellig binnen knutselen en liedjes zingen totdat het tijd is voor limonade met wat lekkers erbij.
Omdat we tussen de middag (TSO) geen kinderen ophalen van school; zitten we al voor 12:00 aan tafel voor de broodmaaltijd. Hierna ruimen we allemaal een bordje of bekertje op, zodat de eerste kinderen kunnen rusten voor hun middagslaapje.

's Middags is het stiller in huis; de wakkere kinderen kunnen een boekje lezen of gewoon met speelgoed spelen. Voor elke leeftijd is er geschikt speelgoed aanwezig.
Als de school is afgelopen, halen we iedereen weer op. Na het handen wassen gaan we in de kring voor limonade met fruit. Iedereen mag iets vertellen bijv. een gebeurtenis op school. Ook wordt besproken wat iedereen wil gaan doen. Hutten bouwen, kleuren, puzzelen, muziek maken...

Als de eerste ouders komen, zijn de kinderen vaak gezellig samen aan het spelen. Na vijf uur gaan we alles opruimen en de spullen verzamelen bij de tassen die in de gang staan. Iedereen gaat weer moegespeeld naar huis. Tot de volgende keer!